Визначення динамічних властивостей залізистих кварцитів і вибухової речовини для комп'юторного моделювання - Пасько, М. В.; Зуєвська, Н. В. (Видавництво НГУ, 2018)
Проведені розрахунки залізистих кварцитів та вибухової речовини виходячи з даних ультразвукових досліджень, представлена методика перерахунку їх статичних і динамічних пружних властивостей. Розраховані основні гідродинамічні параметри детонаційних хвиль і продуктів детонації. Визначенні данні можна використовувати для подальшого комп’ютерного моделювання в динамічних пакетах.
Keywords: Динамічні властивості; Вибухова речовина; Комп'ютерне моделювання; Скельні породи