Обґрунтування структури комп'ютерної системи комплексу кінотеатрів «Планета кіно» міста Дніпро з урахуванням бота продажі квитків - Волков, Владислав Русланович (My University, 2024)
Об’єкт розробки: комплекс системи кінотеатрів «Планета кіно» у місті Дніпро. Мета роботи: розробка Telegram-бота для продажі квитків для мережі кінотеатрів «Планета кіно» міста Дніпро та обґрунтування вибору цієї структури. Пояснювальна записка має аналіз сучасних систем кінотеатрів та їх інтеграції з ботом для продажу квитків.
Keywords: TELEGRAM, БОТ, PYTHON, API, ТЕЛЕГРАМ-БОТ