Методичні рекомендації з дисципліни „Вступ до педагогічної майстерності” для студентів інституту заочно-дистанційної освіти освітньо-кваліфікаційний рівень „Магістр” - Нестерова, О. Ю. (Дніпропетровськ: ДВНЗ "НГУ", 2014)
Мета вивчення дисципліни «Вступ до педагогічної майстерності»: сформувати у студентів уявлення професійну майстерність педагога з огляду на умови викладання у вищих та середніх навчальних закладах. Курс спрямовано на ознайомлення зі специфікою навчального і виховного процесу в сучасних закладах освіти, надання студентам систематизованих знань із теоретичних засад педагогічної майстерності та формування практичних умінь і навичок забезпечення ефективності педагогічної взаємодії.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Pedgogical work