Розробка стратегії розвитку підприємства в умовах розширення зовнішньоекономічної діяльності (за матеріалами ТОВ «Нові технології») - Оводов, Олександр Вадимович (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступають процеси розробки стратегії ефективного розвитку підприємства Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо формування стратегії розвитку підприємства на основі розширення зовнішньоекономічної діяльності. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: виконано аналіз теоретичних засад розробки стратегії розвитку та організації зовнішньоекономічної діяльності промислових підприємств, дослідження умов та наявного ресурсного забезпечення формування та реалізації процесів її розвитку; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства; обґрунтовано рекомендації щодо формування та реалізації стратегії розвитку підприємства на основі розширення зовнішньоекономічної діяльності
Formation of enterprise development strategy in the conditions of expansion of foreign economic activity (based on the materials of LLC «Novi Tehnologii»)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступають процеси розробки стратегії ефективного розвитку підприємства Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо формування стратегії розвитку підприємства на основі розширення зовнішньоекономічної діяльності. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: виконано аналіз теоретичних засад розробки стратегії розвитку та організації зовнішньоекономічної діяльності промислових підприємств, дослідження умов та наявного ресурсного забезпечення формування та реалізації процесів її розвитку; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства; обґрунтовано рекомендації щодо формування та реалізації стратегії розвитку підприємства на основі розширення зовнішньоекономічної діяльності
Keywords: СТРАТЕГИЯ, РОЗВИТОК, ПІДПРИЄМСТВО, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ, РОЗШИРЕННЯ, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, РЕКОМЕДАЦІЯ