Підвищення ефективності фотоелектричних перетворювачів на основі монокристалічного кремнію - Вамболь, С. О.; Сичікова, Я. О.; Дейнеко, Н. В. (Видавництво НГУ, 2016)
В роботі наведено результати досліджень з розробки технологічного рішення щодо обробки фронтальної поверхні кремнієвих фотоперетворювачів шляхом електрохімічного травлення з подальшим відпалом у потоці азоту для підвищення ефективності ФЕП на основі монокристалічного кремнію.

The paper presents the results of research to develop technological solutions for handling the front surface of silicon solar cells by electrochemical etching followed by annealing in nitrogen flow to improve the efficiency of solar cells based on monocrystalline silicon.
Improving efficiency photovoltaic cells based monocrystalline silicon
Keywords: фотоелектричний перетворювач; монокристалічний кремній; електрохімічне травлення; пористий шар; a photoelectric converter; monocrystalline silicon; electrochemical etching; porous layer