Аналіз вразливостей корпоративних інформаційних систем в ТОВ ”МОДЕРА РОЗВИТОК УКРАЇНА” з використанням автоматизованих інструментів - Сустрєтов, Ілля Олексійович (My University, 2023)
У роботі описано вимоги щодо тестування, проведено додатковий аналіз підприємства, розглянуто модель порушника, запропоновано комплекс заходів щодо усунення виявлених загроз та проведено висновки щодо виконаної роботи.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ВРАЗЛИВІСТЬ, ОЦІНКА ЗАХИЩЕНОСТІ, ПЕНТЕСТІНГ, XSS/CSRF, БЕЗПЕКА ІНФОРМАЦІЙНО І КОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ