Впровадження проєктного підходу управління персоналом торговельного підприємства - Гринь Софія Олександрівна (My University, 2024)
Пояснювальна записка: 77 стор., 11 рис., 13 табл., 65 джерел, 3 додатки., презентація PowerPoint. Об’єкт дослідження: система управління персоналом торговельного підприємства Мета дослідження: розробка практичних рекомендацій для удосконалення управління персоналом торговельного підприємства. У першому розділі здійснено теоретичне узагальнення понятійного апарату та зміст проєктного управління персоналом сучасного підприємства, характеристики основних фаз життєвого циклу проєктних команд у системі управління персоналом, порядку оцінювання ефективності проєктної команди управління персоналом підприємства. У другому розділі проведено аналітичне оцінювання фінансового стану організаційноих характеристик досліджуваного підприємства, ефективності управління персоналом підприємства. У третьому розділі розроблено пропозиції щодо застосування синергізму проєктної команди торговельної мережі та підвищення ефективності проєктних команд управління персоналом підприємством. Ключові слова: ВИТРАТИ, ПЕРСОНАЛ, ПРОЄКТНА КОМАНДА, УПРАВЛІННЯ, ТОРГОВЕЛЬНА МЕРЕЖА, ЦИФРОВІ ТРАНСФОРМАЦІЇ