Обгрунтування технології очистки пилогазових викидів від ремонтних майстерень ХХХХ - Дубовик, Альона Юріївна (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2023)
Об’єкт досліджень: очистка пилогазових викидів від ремонтних майстерень ХХХХ. Мета роботи: виконати аналіз технологічних процесів в ремонтних майстернях ХХХХ та обгрунтувати технологію очистки пилогазових викидів.
Обгрунтування технології очистки пилогазових викидів від ремонтних майстерень ХХХХ
У теоретичному розділі наведено характеристику ремонтних майстерень ХХХХ, вплив виробничої діяльності на навколишнє середовище в межах санітарно-захисної зони, виконано аналіз якісно-кількісних показників викидів та дисперсний склад пилу при обробці деревини та металу. У технологічному розділі обґрунтовано технологію очистки пилогазових викидів від ремонтних майстерень ХХХХ та виконано розрахунок ефективності циклону з урахуванням фракційного розподілу пилу.
Keywords: РЕМОНТНІ МАЙСТЕРНІ; ОЧИСТКА ПИЛОГАЗОВИХ ВИКИДІВ; ЦИКЛОН