Донецький національний технічний університет - Троянський, О. А. (My University, 2011)
Цього року Донецькому національному технічному університету виконується 90 років. Перший проректор ДонНТУ, доктор технічних наук, професор О.А. Троянський розповів про досягнення університету за цей визначний період і поділився планами на майбутнє.

В этом году Донецкому национальному техническому университету исполняется 90 лет. Первый проректор ДонНТУ, доктор технических наук, профессор А.А. Троянский рассказал о достижениях университета за этот выдающийся период и поделился планами на будущее.
Keywords: загальні питання технологій збагачення; Донецький національний технічний університет