Цифрові технології в системі правоохоронних органів України: особливості впровадження - Акулов, Костянтин Дмитрович (My University, 2024)
Визначення головних особливостей та основних напрямків впровадження цифрових технологій в систему правоохоронних органів України.
Keywords: ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ; ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ; ЦИФРОВІ ТЕХНОЛОГІЇ; ЦИФРОВА ТРАНСФОРМАЦІЯ; ЦИФРОВЕ СУСПІЛЬСТВО; ЄВРОПЕЙСЬКІ СТАНДАРТИ; ЦИФРОВІЗАЦІЯ