Управління інноваційно-інвестиційною діяльністю виробничого підприємства (за матеріалами ПрАТ «Графія Україна») - Ісмаілова, Лейла Надірівна (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління інвестиційною діяльністю поліграфічного підприємства Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління інвестиційною діяльністю поліграфічного підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізовано сутність і зміст інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств; розглянуто особливості формування інноваційного потенціалу в рамках інвестиційної діяльності підприємства; досліджено стан і перспективи розвитку інвестиційної діяльності підприємств в Україні; надано загальну характеристику сучасну та перспективи розвитку видавничо-поліграфічної галузі України; досліджено загальну характеристику ПрАТ «Графія Україна» та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища; оцінено забезпечення ефективності використання трудових ресурсів ПрАТ «Графія Україна»; обґрунтувано напрями інвестиційної діяльності підприємства; оцінено особливості реалізації та фінансування проєкту ПрАТ «Графія Україна»; оцінено ефективність інвестиційного проєкту
Management of innovation and investment activities of a production enterprise (based on materials of Private JSC «Grafia Ukraine»)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2021. Об’єктом розроблення виступає процес управління інвестиційною діяльністю поліграфічного підприємства Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо управління інвестиційною діяльністю поліграфічного підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: проаналізовано сутність і зміст інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств; розглянуто особливості формування інноваційного потенціалу в рамках інвестиційної діяльності підприємства; досліджено стан і перспективи розвитку інвестиційної діяльності підприємств в Україні; надано загальну характеристику сучасну та перспективи розвитку видавничо-поліграфічної галузі України; досліджено загальну характеристику ПрАТ «Графія Україна» та оцінювання впливу факторів зовнішнього середовища; оцінено забезпечення ефективності використання трудових ресурсів ПрАТ «Графія Україна»; обґрунтувано напрями інвестиційної діяльності підприємства; оцінено особливості реалізації та фінансування проєкту ПрАТ «Графія Україна»; оцінено ефективність інвестиційного проєкту
Keywords: ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ, ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ РОЗВИТОК, ІННОВАЦІЙНИЙ ПОТЕНЦІАЛ, ІННОВАЦІЙНО-ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ПРОЄКТ