Обґрунтування управлінських рішень у сфері асортиментної політики підприємства - Коровай Анастасія Артемівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єктом розроблення виступає асортиментна політика підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень з удосконалення асортиментної політики підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто теоретичні основи формування асортиментної політики підприємства; досліджено ринок хліба та хлібобулочних виробів; проаналізовано діяльність ТОВ «ВП «Агроінвест-Т»; розроблено рекомендації щодо удосконалення асортиментної політики на ТОВ «ВП «Агроінвест-Т»; визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ТОВ «ВП «Агроінвест-Т».
Substantiation of management decisions in the field of assortment policy of the enterprise
Keywords: асортимент підприємства; асортиментна політика; виробництво хліба; матеріальні витрати; оптимальний асортимент; управління асортиментом