Публічне управління у сфері освіти в умовах воєнного стану - Нестеренко Дмитро Іванович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Нестеренка Дмитра Івановича академічної групи 281-21-1 ФМ спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Мета роботи – дослідити особливості публічного управління у сфері освіти в умовах воєнного стану в Україні, проаналізувати ключові виклики, що постали перед системою освіти, та визначити напрями вдосконалення управлінських рішень задля забезпечення безперервності, доступності та ефективності освітнього процесу в кризових умовах
Keywords: публічне управління; освіти; сфера освіти; система освіти; освітня політика; воєнний стан; кризове реагування; управлінські рішення