Підвищення ефективності управління господарською діяльністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Хімексі») - Марухно, Вікторія Олександрівна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління господарською діяльністю ПрАТ «Хімексі». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності господарської діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління господарською діяльністю підприємства; надана характеристика ПрАТ «Хімексі»; здійснено аналіз фінансово-економічних показників діяльності ПрАТ «Хімексі»; проведено аналіз операційних витрат, оплати праці та ефективності використання персоналу; досліджено основні засоби підприємства; проведено аналіз активів ПрАТ «Хімексі», джерел їх формування та ділової активності підприємства; обґрунтовано управлінські рішення щодо підвищення ефективності господарської діяльності ПрАТ «Хімексі».
Increasing the efficiency of management of the enterprise economic activity (based on the materials of Private JSC “Himexi”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління господарською діяльністю ПрАТ «Хімексі». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності господарської діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління господарською діяльністю підприємства; надана характеристика ПрАТ «Хімексі»; здійснено аналіз фінансово-економічних показників діяльності ПрАТ «Хімексі»; проведено аналіз операційних витрат, оплати праці та ефективності використання персоналу; досліджено основні засоби підприємства; проведено аналіз активів ПрАТ «Хімексі», джерел їх формування та ділової активності підприємства; обґрунтовано управлінські рішення щодо підвищення ефективності господарської діяльності ПрАТ «Хімексі».
Keywords: ВИРУЧКА, ВИТРАТИ, ГОСПОДАРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРИБУТОК, РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ