2. Проєкт станції технічного обслуговування легкових автомобілів Nissan з розробкою технології ремонту трансмісії - Аскерханли О. М. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Аскерханли Орхана Муталіма огли академічної групи 274-21-1 ММФ спеціальності 274 Автомобільний транспорт. Метою роботи є спроєктувати станцію технічного обслуговування легкових автомобілів Nissan з розробкою технології ремонту трансмісії.
Keywords: ПІДПРИЄМСТВО; ТРАНСМІСІЯ; ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ПРОЦЕС; Автомобіль