Забезпечення економічної безпеки підприємства - Любчич Олексій Леонідович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Любчича Олексія Леонідовича академічної групи 076м-23-2 ФМ спеціальності 076 Підприємництво та торгівля. Метою роботи є розробка теоретичних і практичних рекомендацій щодо вдосконалення системи забезпечення економічної безпеки підприємства для підвищення його стійкості до зовнішніх та внутрішніх загроз
Keywords: економічна безпека; ризик-менеджмент; управління; ефективність; загрози; ризики