Проектування системи електропостачання електричної печі - Штирхун, Марія Сергіївна (My University, 2019)
Розглянуто питання електропостачання та управління електроприводів гартівного пристрою та оборотного локального замкнутого циклу гартівно-секційної печі №1. живлення електроспоживачів передбачено від двох існуючих незалежних взаєморезервуючих джерел живлення напругою блоки по 6 кВ, що живляться від двох незалежних трансформаторів. Для вищевказаних блоків замовлюють комплекти обладнання для модернизації КРУ2-6. Від блоків 6 кВ живиться передбачена у проекті блочно-модульна трансформаторна підстанція LE-БМТП-2-1600/6/0,4У1 с двома трансформаторами потужністю по 630 кВА. Встановлена потужність електроспоживачів – 657 кВт.
Keywords: електропостачання; електрична піч; електрообладнання; електропривод; трансформатор