Удосконалення доставки хлібобулочних виробів в магазини м. Тернівка - Кожемякіна, Марія (НТУ "ДП", 2020)
Використання досягнень логістики при наданні транспортних послуг є запорукою підвищення ефективності вітчизняного транспортного комплексу й активізації його інтеграції у світову транспортну систему. Для підприємств використання логістики в транспортуванні є засобом оптимізації транспортних витрат та раціоналізації товароруху. Метою логістики транспортного обслуговування є комплексна оптимізація транспортно-експедиційних операцій та мінімізація відповідних витрат на їх здійснення
Keywords: РУХОМИЙ СКЛАД, ВАНТАЖОПІДЙОМНІСТЬ, ПРОДУКТИВНІСТЬ АВТОМОБІЛЯ МАРШРУТИЗАЦІЯ, РОЗВІЗНІ МАРШРУТИ, ТЕХНІКОЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, ДОБОВИЙ ГРАФІК РУХУ АВТОМОБІЛЯІНВЕСТИЦІЇ, СОБІВАРТІСТЬ ПЕРЕВЕЗЕНЬ, ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ