Застосування нейронних мереж для прогнозу цін на кольорові метали на лондонській біржі металів - Івлев, А. С. (НТУ ДП, 2021)
Інформація щодо ціни кольорового металу є дуже важливою як для трейдерів, так і для промислових підприємств, що використовують у своїй роботі вироби цих металів. Саме тому, дуже затребуваний інструмент, що вмів би максимально точно передбачити майбутні значення цін на кольорові метали. Одним з таких інструментів є апарат нейронної мережі.
Keywords: нейронна мережа; кольорові метали