Комплексна система захисту інформації інформаційнотелекомунікаційної системи "Управління праці та соціального захисту населення міста Новомосковська" фесор Корнієнко В.І - Карякін, Євген Андрійович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі обрано профіль захищеності. На основі моделей загроз та порушника було запропоновано елементи політики безпеки, програмне забезпечення для контролю друку та систему безперебійного живлення.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ, ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ, ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПРОФІЛЬ ЗАХИЩЕННОСТІ