Формування організаційно – економічного механізму управління логістичною діяльністю підприємства (за матеріалами ТОВ "ГЛАСС ІНДАСТРІ ГРУП") - Баутін, Олексій Сергійович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступають процеси формування організаційно-економічного механізму управління логістичною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо формування ефективного організаційно-економічного механізму управління логістичною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: виконано аналіз теоретичних засад управління ефективним розвитком системи логістичної діяльності підприємства, дослідження умов та наявного організаційно-економічного забезпечення формування та реалізації процесів її розвитку; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства на основі оцінки ринкового середовища, техніко-економічних показників та логістичної діяльності; виконано обґрунтування рекомендацій щодо формування ефективного організаційно-економічного механізму управління логістичною діяльністю підприємства
Formation of the organizational and economic mechanism for managing enterprise logistics activities (based on the materials of LLC “GLASS INDUSTRY GROUP”)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент організацій і логістика), Дніпро, 2023. Об’єктом розроблення виступають процеси формування організаційно-економічного механізму управління логістичною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо формування ефективного організаційно-економічного механізму управління логістичною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: виконано аналіз теоретичних засад управління ефективним розвитком системи логістичної діяльності підприємства, дослідження умов та наявного організаційно-економічного забезпечення формування та реалізації процесів її розвитку; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства на основі оцінки ринкового середовища, техніко-економічних показників та логістичної діяльності; виконано обґрунтування рекомендацій щодо формування ефективного організаційно-економічного механізму управління логістичною діяльністю підприємства
Keywords: ЛОГІСТИКА, ЕФЕКТИВНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ, ОРГАНІЗАЦІЙНО-ЕКОНОМІЧНИЙ МЕХАНІЗМ, ТРАНСПОРТНА ЗАДАЧА