Шестак, Артем ДмитровичАртем ДмитровичШестак2024-12-312024-12-312023-06-05Шестак А.Д. Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень: Дипломна робота бакалавра / Шестак А.Д. - Дніпро, 2023. - 61 с.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168903У теоретичному розділі було проаналізовано фізико-географічні умови території, на якій розташована кав'ярня "Кав'ярня Пана Персидського". Досліджено негативний вплив на навколишнє середовище від кав'ярень. У практичному розділі розглядаються заходи щодо зменшення негативного впливу кав'ярень на навколишнє середовище. Також розглядаються варіанти використання основного виду відходів кав'ярень.Мета роботи: оцінка впливу на довкілля кав’ярень та розробка комплексу заходів щодо зниження негативного впливу.ukКАВ’ЯРНЯВПЛИВ НА ДОВКІЛЛЯЕКОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИАналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'яреньАналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'яреньWorking Paper