Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень - Шестак, Артем Дмитрович (Національний технічний університет «Дніпровська політехніка», 2023)
Мета роботи: оцінка впливу на довкілля кав’ярень та розробка комплексу заходів щодо зниження негативного впливу.
Аналіз шляхів поліпшення екологічних показників кав'ярень
У теоретичному розділі було проаналізовано фізико-географічні умови території, на якій розташована кав'ярня "Кав'ярня Пана Персидського". Досліджено негативний вплив на навколишнє середовище від кав'ярень. У практичному розділі розглядаються заходи щодо зменшення негативного впливу кав'ярень на навколишнє середовище. Також розглядаються варіанти використання основного виду відходів кав'ярень.
Keywords: КАВ’ЯРНЯ; ВПЛИВ НА ДОВКІЛЛЯ; ЕКОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ