Шляхи підвищення ефективності управління імпортною діяльністю підприємства (за матеріалами ТОВ «КСК-Автоматизація») - Дубіна, Микита Костянтинович (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єктом розроблення виступає процес управління імпортною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з розробки шляхів підвищення ефективності управління імпортною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретично-методологічні основи управління імпортною діяльністю підприємства; проаналізовано основні показники підприємницької та імпортної діяльності підприємства; розроблено заходи щодо підвищення ефективності управління імпортною діяльністю та оцінена економічна ефективність запропонованого проекту заходів.
Ways to increase the efficiency of import activities management of an enterprise (based on the materials of LLC “KSK-Automation”)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2020. Об’єктом розроблення виступає процес управління імпортною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з розробки шляхів підвищення ефективності управління імпортною діяльністю підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретично-методологічні основи управління імпортною діяльністю підприємства; проаналізовано основні показники підприємницької та імпортної діяльності підприємства; розроблено заходи щодо підвищення ефективності управління імпортною діяльністю та оцінена економічна ефективність запропонованого проекту заходів.
Keywords: ЕЛЕКТРОТЕХНІЧНА ПРОДУКЦІЯ, ЕФЕКТ ІМПОРТУ, ЕФЕКТИВНІСТЬ ІМПОРТУ, ІМПОРТНИЙ КОНТРАКТ, МАРКЕТИНГОВО-ЕКОНОМІЧНА МОДЕЛЬ ОПТИМІЗАЦІЇ ПОСТАЧАЛЬНИКІВ, МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА.