Підвищення ефективності роботи персоналу бізнес-підприємства - Зотова Ірина Дмитрівна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Зотової Ірини Дмитрівни академічної групи 076м-22з-1 ФМ спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Метою роботи є дослідження проблематики ефективності використання трудових ресурсів бізнес-підприємства, зростання інтенсифікації виробництва за рахунок підвищення рівня показників та факторів роботи персоналу
Keywords: управління персоналом; підприємство; продуктивність праці; трудомісткість; виробіток; планування; ефективність; підприємництво; мотивація