Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з дисципліни «Регіональна геологія» для бакалаврів спеціальності 103 Науки про Землю - Хоменко, Наталія Вікторівна; Куцевол, Марина Леонідівна (My University, 2024)
Практичні роботи з регіональної геології спрямовані на засвоєння студентами теоретичних знань та придбання практичних навичок аналізу геологічних і тектонічних карт, побудови регіональних геологічних розрізів, стратиграфічних колонок і тектонічних схем окремих регіонів.