Обґрунтування структури та параметрів комп’ютерної системи комерційного підприємства «Sunrise» - Валах, Ілля Анатолійович (My University, 2024)
Об’єкт розробки: комп’ютерна система для комерційного підприємства “SunRise” Мета роботи: розробка комп’юторної системи для оптимізування та автомазування роботи, моделювання фізичної системи сонячної панелі, створення бази данних для зберігання інформації та написання додатку для графічного відображення отриманої інформації. Віддалений моніторинг використовуючи сервіси розробки мережі. Привести приклади та обгрунтувати свою думку аналітичними методами.
Keywords: СОНЯЧНІ ПАНЕЛІ, БАЗА ДАННИХ SQL, ОПТИМІЗУВАННЯ РОБОТИ, МІКРОКОНТРОЛЕР,MATLAB SIMULINK, КОМП’ЮТЕРНА МЕРЕЖА