Оцінка кількісного складу побутових відходів промислового міста та визначення системи поводження з ними - Авраменко, С. Х.; Ненашева, О. І.; Коноплянка, Ю. І.; Артенюк, Г. В. (My University, 2015)
Виконана оцінка кількісного складу та основного обладнання для поводження з побутовими відходами м. Дніпродзержинська, наведено заходи для удосконалення системи управління ними.

Выполнена оценка количественного состава и основного оборудования для обращения с бытовыми отходами г. Днепродзержинска, предложены мероприятия для усовершенствования системы управления ими.

The executed estimation of quantitative composition and basic equipment is for handling domestic wastes of Dniprodzerzhynsk, events over are brought for improve of control system by them.
Keywords: побутові відходи; бытовые отходы; городские отходы; міські відходи; кількісний склад відходів; количественный состав отходов; Днепродзержинск