Формування собівартості продукції дробарних фабрик в умовах - Гаренко, А. А.; Кочура, Є. В. (Видавництво НГУ, 2012)
Розроблено та обґрунтовано економічний критерій політики енергозбереження для умов роботи підприємства з багатозональними тарифами на електроенергію, що враховує витрати електроенергії в кожній тарифній зоні, дозволяючи здійснювати контроль витрат та зниження собівартості продукції. На основі дослідження залежностей формування оптимального рудопотоку, що надходить на дробарну фабрику, відповідно до тарифних зон на електроенергію було проведено економічні та організаційні заходи зі зниження собівартості одиниці продукції дробарної фабрики. Монографія призначена для науковців, інженерно-технічних працівників, а також викладачів та студентів вищих навчальних закладів за спеціальністю «Економіка та управління підприємствами».
Keywords: Державний вищий навчальний заклад; дробарка; дробильна фабрика; економіко-математична модель; собівартість; тариф на електроенергію