Структурно-тектонічний контроль молібдено-вольфрамового зруденіння Кальміуської площі Східного Приазов'я - Горбацька, Дар'я Сергіївна (My University, 2023)
Об'єкт досліджень - зони молібдено-вольфрамової мінералізації в межах Кальміуської площі Східного Приазов'я. Предмет дослідження – рудоконтролюючі чинники молібдено-вольфрамової мінералізації в межах Кальміуської площі Східного Приазов'я. Мета роботи – обгрунтування чинників і розробка критеріїв що підтверджують перспективи рудоносності Кальміуської площі.
Keywords: МОЛІБДЕНО-ВОЛЬФРАМОВА МІНЕРАЛІЗАЦІЯ; РУДОПРОЯВ; ГЛИБИННІ РОЗЛОМИ; СТРУКТУРНИЙ КОНТРОЛЬ; МЕТАСОМАТИТИ