Комплексна система захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи приватного підприємства ТОВ «BeеrWineShop» - Ангеловський, Микола Олексійович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі наведені загальні відомості про ОІД. Було виконано обстеження фізичного середовища та обчислювального середовища ІТС, проаналізовано технологію обробки інформації, проаналізовані загрози та вразливості, розроблена модель порушника, обрано профіль захищеності, виконано етап розробки КСЗІ та політики безпеки.
Keywords: ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНА СИСТЕМА, ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ОБ‘ЄКТ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, МОДЕЛЬ ЗАГРОЗ, КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ