Обґрунтування принципів зміни цільового призначення земель промисловості - Трегуб, Ю. Є. (НТУ ДП, 2024)
Управління земельними ресурсами в усі часи є актуальним, бо стале, екологобезпечне та раціональне використання земель мають забезпечити відповідні фахівці. В час окупації території України, релокації людей та бізнесу серед різних задач управління земельними ресурсами, важливим є питання зміни цільового призначення земельних ділянок для їх більш ефективного використання.
Keywords: цільове призначення земель промисловості; управління земельними ресурсами