Удосконалення методів мотивації персоналу торговельного підприємства - Лимаренко Микита Ігорович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Лимаренка Микити Ігоровича академічної групи 076м-22-1 ФМ спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Метою роботи є вивчення чинної системи мотивації праці персоналу на конкретному підприємстві та пошук шляхів її вдосконалення із залученням практичних рекомендацій, вироблених економічною наукою
Keywords: мотивація; персонал; управління; продуктивність праці; підприємство; чинники; потреби; людина