Модель безупинного вдосконалення процесів і результатів діяльності органу місцевого самоврядування в Україні - Бортнік, О. (НТУ ДП, 2022)
В умовах реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади в Україні ключовою стає роль територіальних громад у забезпеченні сталого розвитку. Зазначене актуалізує пошук нових підходів до підвищення результативності та ефективності діяльності органів місцевого самоврядування на основі найкращих методів та стандартів управління, які мають міжнародне визнання як інструменти забезпечення якості управлінських процесів і публічних послуг.
Keywords: місцеве самоврядування; територіальна громада