Теоретичні основи формування стратегії зовнішньоекономічної діяльності підприємства - Кіквадзе, Даніїл Юрійович; Юденко, Вікторія Валеріївна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Успішність зовнішньоекономічної діяльності підприємства залежить від багатьох внутрішніх та зовнішніх чинників, серед яких одним із ключових є формування та реалізація ефективної стратегії зовнішньоекономічної діяльності, яка являє собою план розвитку підприємства стосовно діяльності пов’язаної з виходом на зовнішній ринок, завоюванням бажаної частки ринку, розширення та підтримання своїх позицій.
Keywords: стратегія підприємства; формування стратегії підприємства; зовнішньоекономічна діяльність підприємства