Проблеми інтеграції антропозахисного права в системі екологічного права та системі права України - Андрейцев, Владимир Иванович (My University, 2014)
Ідеї антропоцентризму в наукових правничих дослідженнях останніх років все більше актуалізуються у філософських, філософсько-правових науках.
Keywords: научная публикация НГУ 2014; наукова публікація НГУ 2014; антропозахисне право; антропозащитное право; экологическое право Украины; екологічне право України; система права; система права; systeme droit