Кіберфізична система з виготовлення концентрованого соку для ТОВ «Яблуневий дар» (група компаній T.B.FRUIT) з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережі - Кутній, Кирило Станіславович (My University, 2023)
Об’єкт розробки: кіберфізична система з виготовлення концентрованого соку для ТОВ «Яблуневий дар» (група компаній T.B.FRUIT) з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережі. Мета: створення кіберфізичної система з виготовлення концентрованого соку для ТОВ «Яблуневий дар» (група компаній T.B.FRUIT) з детальним опрацюванням побудови, налаштування корпоративної мережі.
Keywords: СИСТЕМА, МЕРЕЖА, ЛОКАЛЬНА МЕРЕЖА, МЕРЕЖЕВІ ЗАСОБИ