Вирішення задачі про борговий портфель для збільшення прибутку компанії з урегулювання боргів юридичних осіб - Балашова, П. О.; Ус, С. А. (НТУ ДП, 2021)
Компанії з урегулювання боргів юридичних осіб працюють з бізнесом клієнта. Сутність таких компаній полягає у тому, що менеджери напряму домовляються з кредиторами клієнта про виплату їм усього боргу або значної частини його. Тим часом клієнт перестає платити кредитору, а натомість платить компанії частину від його місячних зобов’язань перед кредиторами (відсоток, що встановила компанія), а також здійснює плату за послуги
Keywords: борговий портфель; мережа Бейєса; научная публикация НГУ 2021; прибуток; прибыль