Засоби проектування медичних пристроїв та виробів - Лукін, А. А.; Слупська, Ю. С. (My University, 2023)
Галузь медичного обладнання відповідає за розробку та виробництво широкого спектру обладнання, що використовується для діагностики, лікування захворювань та покращення здоров'я пацієнтів. Ці продукти варіюються від обладнання для візуалізації до штучних суглобів та імплантатів. Медичне обладнання - незамінний інструмент для збереження та покращення здоров'я. Щоб досягти бажаних результатів для всіх сторін, включаючи виробників, лікарні, медичні установи та пацієнтів, необхідно дотримуватись стандартів при виробництві такого медичного обладнання. Ці стандарти підтримують постійну якість обслуговування пацієнтів та високий рівень роботи медичних працівників.
Keywords: формалізований метод; експериментальний метод; евристичний метод