Визначення коду КВЦПЗ для земельних ділянок, на яких розташовані нежитлові будівлі багатофункціонального призначення - Педич, Ю. В.; Рябчій, В. А. (НТУ ДП, 2022)
Визначення виду цільового призначення земель згідно з «Класифікацією видів цільового призначення земель» (КВЦПЗ) є важливим етапом у роботі інженера-землевпорядника під час розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки по фактичному розміщенню нерухомого майна. Цей код вказується у пояснювальній записці, на кадастровому плані, в обмінному файлі XML і застосовується для забезпечення обліку земельних ділянок за видами цільового призначення у Державному земельному кадастрі. Також цей код впливає на розмір орендної плати у разі укладання договору оренди землі.
Keywords: земельна ділянка; нежитлові бідівлі