Комп’ютерна система крамниць музичних інструментів з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі - Литвиненко Діана Сергіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Литвиненко Діани Сергіївни академічної групи 123-21-1 ФІТ спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія.
Keywords: безпека; крамниця; комплекс; контроль; корпоративна мережа; система