Обґрунтування стратегії розвитку медичного закладу (на прикладі комунального некомерційного підприємства стоматологічного профілю) - Тесленко, Антон Володимирович (My University, 2024)
На основі дослідження стану стоматологічної допомоги в Україні обґрунтування основних концептуальних положень стратегії розвитку КНП «Стоматологічна поліклініка № 1» Дніпровської міської ради.
Keywords: ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ У СФЕРІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я; РЕФОРМА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я; СТОМАТОЛОГІЧНА ДОПОМОГА; МЕДИЧНИЙ ЗАКЛАД СТОМАТОЛОГІЧНОГО ПРОФІЛЮ; СТРАТЕГІЯ; РОЗВИТОК; КОМУНАЛЬНЕ НЕКОМЕРЦІЙНЕ ПІДПРИЄМСТВО; СТРАТЕГІЧНІ ПРІОРИТЕТИ ТА ЦІЛІ; ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ