Лабораторні випробування щодо визначення параметрів автомобільного колеса та його взаємодії з опорною поверхнею - Губарєв Д. Д. (НТУ «ДП», 2024)
На характер руху автомобіля впливає велика кількість факторів, що характеризують умови експлуатації та робочі процеси його систем та механізмів. Суттєвої уваги заслуговують параметри автомобільного колеса та його взаємодії з опорною поверхнею.
Keywords: автомобільне колесо; лабораторні випробування