Дослідження сервісів потокового мовлення - Паляничка, Ігор Віталійович (My University, 2020)
У роботі виконано дослідження медіасервісних платформ та технології яка забезпечує мінімальну затримку.
Паляничка І. В. Дослідження сервісів потокового мовлення : кваліфікаційна робота бакалавра / Паляничка Ігор Віталійович. – Дніпро, 2020. – 65 с.
Keywords: WEBRTC, МЕДІАСЕРВІСИ ПОТОКОВОГО МОВЛЕННЯ, ЗАТРИМКА, KURENTO, ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ