Розробка раціональної технології доставки харчових продуктів з Італії до України на прикладі ТОВ «АДІТОН» - Войт, Б.Є. (My University, 2024)
Мета дослідження – удосконалення процесу доставки оливкової олії з Італії до України, а також у розробка комплексу рекомендацій щодо розробки раціональної технології доставки
Keywords: МІЖНАРОДНІ ПЕРЕВЕЗЕННЯ; КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ; МАРШРУТИЗАЦІЯ; ТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ