Доцільність комплексної переробки мінеральної сировини - Трушевська, С. М.; Панова, С. М. (НТУ «Дніпровська політехніка", 2019)
Важливим напрямком раціонального використання мінеральних ресурсів є комплексна переробка корисних копалин, в результаті якої з одиниці вихідної сировини отримується декілька різноманітних за своєю споживчою вартістю продуктів.
Keywords: доцільність; целесообразность; комплексна переробка; комплексная переработка; мінеральна сировина; минеральное сырье; корисні копалини; полезные ископаемые