Передумови створення малогабаритної модульної дробільносортувальної установки для переробки твердих побутових відходів - Федоскіна О. В.; Єрісов М. М.; Федоскін В. О. (НТУ «ДП», 2025)
Виникнення та збільшення кількості відходів руйнування значно ускладнює проблему управління та відновлення твердих побутових відходів. Існуюче дробильно-сортувальне обладнання малоефективне на ділянках з невеликим запасом сортувальних відходів, що характерно для районів зі зруйнованими війною спорудами. У зв'язку з цим, виникає необхідність у створенні малогабаритної пересувної установки продуктивністю до 5 т/год.
Prerequisites for the creation of a small-sized modular crushing and sorting plant for processing solid municipal waste
Keywords: відходи руйнування; дроблення; сортування; пересувна установка; Waste destruction; crushing; sorting; mobile plant