Аналіз діяльності виробничого підприємства та вибір оптимального варіанту випуску продукції - Василенко, Юрій (My University, 2021)
Мета дипломної роботи: впровадження заходів, які сприятимуть виведенню КП «Фаворит - 1» з фінансової кризи; вибір оптимального варіанту випуску продукції.

Предмет дослідження: стратегія управління підприємством.
Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра студента академічної групи 124-18ск-1 Василенко Юрія Анатолійовича спеціальності 124 - Системний аналіз
В інформаційно-аналітичному розділі розглянуто інформацію про саме підприємство, про продукцію, що ним випускається, виявлена проблема і причини її виникнення, а також проведений аналіз виробництва і фінансових результатів. Для аналізу були використані основні форми бухгалтерської звітності. В спеціальному розділі розв’язані математичні задачі про вибір найкращої стратегії виходу з кризи та вибір оптимального асортименту продукції, які відповідно вирішуються за допомогою методу аналізу ієрархій та методу головного критерію (задача багатокритеріальної оптимізації).
Keywords: МЕТОД АНАЛІЗУ ІЄРАРХІЙ; дохід; продукція; метод головного критерію