Аналіз рівня фінансової безпеки підприємств гірничо-видобувної галузі Дніпропетровської області - Дубицький, Д. П. (Економічний вісник, 2008)
Проведено аналіз рівня економічної безпеки підприємств гірничо-видобувної галузі Дніпропетровської області на основі оцінки показника відносної фінансової безпеки підприємства.

Дніпропетровська область

гірничо-видобувна галузь

рівень фінансової безпеки