Дослідження робочих процесів оброблення деталей моделюванням у програмі Labview - Андрющенко, К. В.; Золотаренко, С. А.; Пацера, С. Т. (My University, 2023)
Поверхні зубчастих вінців виробів машинобудування мають бути високої якості. Наприклад, в роботі наведено результати впровадження у процес зубошліфування зубчастих коліс вугледобувних комбайнів в промислових умовах. Наголошено, що застосування абразивних кругів з рубін-корунду при профільному шліфуванні зубчастих коліс дозволило підвищити точність обробки та знизити висотні параметри шорсткості зубчастих коліс і, тим самим, підвищити надійність і ресурс зубчастих передач.
Keywords: моделювання; Labview; процес оброблення деталей