Методологія та організація лінгвістичних, перекладознавчих та літературознавчих досліджень : матеріали до практичних занять з дисципліни «Методологія та організація лінгвістичних, перекладознавчих та літературознавчих досліджень» для здобувачів ступеня магістр освітньо-професійної програми «Германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська» зі спеціальності 035 Філологія - Алексєєв А. Я.; Москаленко Н. О. (НТУ "ДП", 2024)
Уміщено матеріали до практичних занять, список використаної та рекомендованої літератури. Орієнтовано на активізацію навчальної діяльності здобувачів ступеня магістр спеціальності 035 «Філологія» та закріплення знань у засвоєнні дисципліни «Методологія та організація лінгвістичних, перекладознавчих та літературознавчих досліджень».
Keywords: організація лінгвістичних досліджень; організація літературознавчих досліджень; організація перекладознавчих досліджень; англійська мова; германські мови та літератури